sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Mitä meille kuuluuu

Heips hei taas jälleen !
Viimeisimmästä postauksesta on jo melkein 3 vuotta. Mutta nyt olen taas palannut blogin ihmeelliseen maailmaan. Kiitos niille, jotka ovat käyneet katsomassa blogiani, vaikka en ole ollut aktiivinen. Kiitoksia teille!
Mutta siis mitä meille kuuluu?
Paljon on ehtinyt tapahtumaan tässä välillä, mutta suurimmaksi osaksi se on vain rauhallista elämää. Kerron nyt kuitenkin yhdestä eläinlääkäri reissusta, jotka ollaan jouduttu kokemaan.
 Näin se meni : Eräänä sunnuntai iltana, kun olimme palanneet reissusta (pupu oli mukana ) ja Randy oli vapaana sen ilta juoksulla, mutta Randy ei ollut oma itsensä, sillä se vaan kyyhötti häkin vieressä olevassa nurkassa. Minun mielestä se oli vähän outoa ja niin mie sitten menin katsomaan mikä hätä Randyllä oli, mutta kun pupu ei liikkunut päätin varovaisesti siirtää Randyn sivummalle ja kun siirsin Randyn huomasin lattiassa olevan ison veri läikän.  Seuraavaksi nostettiin pupu ylös ja huomattiin, että sen leuan alla oli runsaasti verta ( oli levinnyt myös jalkoihin ) nostettiin pupu häkkiin, jossa oli myös verta ja laitettiin uudestaan puhdasta vettä, jota pupu sitten joi. Seuraavana aamuna lähdettiin eläinlääkäriin,  jossa ne sanoivat, että Randyllä on todella pahat hammaspiikit, jotka ovat menneet Randyn posken läpi. Lääkärissä Randy nukutettiin ja 1 hammas poistettiin ja loput piikeistä hiottiin. Loppu viikon Randyllä oli sitten antibiootit ja kipulääkitys.
Pupu parani hyvin ja siirtyi jo seuraavana aamuna omasta tahdostaan " kovaan ruokaan"  Tällainen juttu tapahtui myöskin pari kuukautta myöhemmin, mutta vähemmällä verellä. Nykyään Randyllä kuuluu taas tosi hyvää.😊Iloista joulun odotusta!
                                                  Tässä on väsynyt pupu aamulla
                                                          Moikka💝
Ps. Muistathan liittyä lukiaksi😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti